Reviews / Reacties van klanten

Uw mening doet er toe !

Spuitbedrijf Kaldenbach reviews

A.M. Gerritse: “klasse werk. Zo blij. Alle scheuren perfekt weggewerkt. Eigenlijk nog mooier dan acht jaar geleden. Een dikke tien!”
Leen en Yvonne Korteweg: ” Ben is bij ons nu 4 dagen aan het werk geweest. Hij werkt netjes secuur houd zich zeker aan de afspraken. Ben verzorgd heel erg mooi werk we zijn uiterst tevreden, dus dit bedrijf is zeker een aanrader. We hadden echt een ouder huis met slechte muren. Nu is alles super strak en netjes. Dank je wel Ben!!!”

7 reacties

 1. Mark Kok
  Mark Kok / 6-15-2020 / ·

  Een vakman die zijn afspraken nakomt! Klinkt logisch maar de realiteit is vaak anders.
  Ons nieuwe (oude huis uit 1950) had flinke uitdagingen. Geen makkelijke muur of plafond te vinden. Het mooie van Ben is dat hij deze juist niet uit de weg gaat. Hij heeft zelfs meer gedaan dan afgesproken. Echte passie voor het vak en het eindresultaat. Daar kunnen wij nu van genieten.
  Nogmaals bedankt Ben!

 2. Jeroen Rijers
  Jeroen Rijers / 5-27-2022 / ·

  Een echte aanrader.
  Wij kregen een nieuwe keuken, waardoor ook de muren opnieuw gespoten moesten worden. Verschillende offertes aangevraagd, waaronder ook die van Ben. We kregen een offerte op maat voor een eerlijke prijs. Uitiendelijk voor de offerte van Ben gekozen, omdat hij ook een duidelijk plan had hoe alles aan te pakken en vooraf te repareren. Door meerdere eerdere spuitlagen was er nl. ook e.e.a. om eerst bij te werken.
  Ben had alles in 3 dagen klaar ondanks dat hij door zijn rug was gegaan. Uiteraard alle begrip als de klus daardoor wat vertraging had opgelopen, maar in tegendeel. Klus af volgens planning.

  Respect! Ik beveel Ben bij iedereen aan.

 3. B
  B / 6-14-2022 / ·

  Ben heeft in een paar dagen tijd onze woonkamer en bovenverdieping van ons huis in Valburg weer als nieuw laten lijken door alle scheuren en gaten weg te werken en alles opnieuw over te spuiten. Hij kwam zelf met het idee om ook de naden uit het plafond weg te werken en dat heeft hij perfect gedaan, waardoor onze woonkamer een luxe uitstraling heeft gekregen. Ben werkt alleen en dat geeft rust in huis. Door zijn perfectionisme kun je erop vertrouwen dat het eindresultaat goed is. Het was ook erg fijn dat hij al binnen een paar dagen kon starten en zich goed aan de afspraken hield. En dat terwijl wij het hem niet makkelijk maakten, omdat we niet alle meubels helemaal weg konden halen en zelf ook niet weg konden. Wat ons betreft echt een aanrader dus!

 4. Dick Den Boef
  Dick Den Boef / 1-14-2023 / ·

  Ben, bedankt , mooi strak werk, nauwkeurig en schoon opgeleverd!!
  Gezellig gewerkt met een strak en mooi plafond als eindresultaat!!

 5. Joke Van Doorn-Nieuwenhuijs
  Joke Van Doorn-Nieuwenhuijs / 6-27-2023 / ·

  Ben Super bedankt voor je mooie strakke werk, ons plafond had nogal wat te verduren gehad met slopen van wanden en verwijderen van het openhaard, lelijke plekken op plafond waar je jaren niets aan doet omdat het zń moeilijke klus is om zelf te doen, fijn kennismaking gehad en 2 weken later is de klus gestart, en binnen 2 dagen is het klaar, geweldig gewoon, Ben is echt een fijne man met verstand van zaken, werkt netjes en neemt echt de tijd om zijn klus te klaren, en ik moet zeggen ook nog voor een hele redelijke prijs
  Deze eenmanszaak is echt een aanrader

 6. Leny
  Leny / 8-16-2023 / ·

  Plafond is erg mooi geworden, er is extra werk verricht in de wc, ziet er super uit. Ben is een vriendelijke man. En hij werkt echt netjes.

 7. Mark
  Mark / 2-22-2024 / ·

  Ben reageert snel en levert goed werk tegen een redelijke prijs. Geeft suggesties en is niet te beroerd extra werk te leveren. Wat ons betreft een aanrader!

Geef een reactie